Генерал-майор проф. д-р. Венцислав Мутафчийски е най-одобряваната личност в държавата. Той събира

...
Генерал-майор проф. д-р. Венцислав Мутафчийски е най-одобряваната личност в държавата. Той събира
Коментари Харесай

Социолог: Това, което виждаме сега, е мобилизация на нацията

 Генерал-майор проф. доктор. Венцислав Мутафчийски е най-одобряваната персона в страната. Той събира 71 на 100 от утвърждението, съгласно експресното телефонно изследване на " Сова Харис ". След него се подреждат премиерът Бойко Борисов.

" Одобрението към Венцислав Мутафийски е голямо. Това е единодушие от страна на нацията. Тя е обединена сега. Генералът е на точното място и в точното време. Много добре е поел и извършва ролята си. Той влиза във всеки български дом. Жестът на Кубрат Пулев също е голям, хората го виждат ", изясни пред Нова телевизия социологът Васил Тончев.

Според организацията, идващите места заемат боксьорът Кубрат Пулев, вицепремиерът Томислав Дончев и президентът Румен Радев.  От представителите на бизнеса само притежателят на " Нова Броудкастинг груп “ Кирил Домусчиев намира място в класацията с утвърждение от 23%. Доверие е показано и към основният прокурор Иван Гешев с 21%.

" Ситуацията е нова и невиждана. Това, което виждаме в този момент, е готовност на нацията. Това, което виждаме като утвърждение от хората, е въз основата на това кой е бил радушен и по какъв метод ", добави Тончев.  Според него хората са се отнесли съществено към ограниченията, съблюдават ги и че хората са обединени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР